2023 is afgesloten. Voor een ieder met een eigen beleving en herinneringen. Dit kunnen mooie, sportieve, creatieve herinneringen zijn maar ook minder fijne of verdrietige herinneringen. Hoe verser of intenser de herinneringen zijn, is bepalend voor het welzijn bij de start van het nieuwe jaar. Er worden nieuwe voornemens of plannen gemaakt of in afwachting uitgekeken naar lopende zaken, zowel bij persoonlijke, werk / studie en vrijetijdsactiviteiten. De betekenis die je hieraan geeft, heeft invloed op de balans tussen de belasting en belastbaarheid en zijn belangrijk voor je welzijn en gezondheid. Ik wens je succes en plezier toe met het creëren van een betekenisvol 2024 met mooie lichtpuntjes.

Ook dit jaar staat Ergotherapie Steun en Beweging klaar om mensen te ondersteunen bij (tijdelijke) beperkingen of een verstoorde balans tussen de belasting en belastbaarheid. Vorig jaar is aandacht besteed aan het professionaliseren van de praktijk. Met trots laat ik weten dat de ReAttach opleiding met succes is afgerond en nu een extra interventie is om te kunnen inzetten bij de behandeling.

Er vindt per 1 maart a.s. een verhuizing plaats naar de Bergweg 4, 3701 JK in Zeist. De praktijk zit in het gebouw van de fysiotherapiepraktijk Corpus Liberum. De praktijklocaties op de Leeuweriklaan en de OOFU komen hiermee te vervallen.