➢  Vanaf 1 mei 2023 is het praktijkadres van ESB niet meer in Bilthoven maar in Zeist: 

Het nieuwe adres is: Leeuweriklaan 20 3704 GR Zeist. Er is hierdoor meer ruimte en gelegenheid om afspraken te kunnen maken om ergotherapie aan te bieden. 

Parkeren bij ESB: Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

➢ Nieuwe samenwerking:

Ergotherapie Steun en Beweging zal ook regelmatig aanwezig zijn bij de OOFU in Utrecht. Hierdoor kunnen oncologische en oedeempatiënten makkelijker gebruik maken van ergotherapie. De samenwerking en combinatie van ergo- en fysiotherapie wordt als een belangrijke meerwaarde gezien bij het herstelproces. Veel voorkomende hulpvragen zijn: Begeleiding bij het opbouwen van de belastbaarheid thuis en/of in het werk en omleren gaan met pijn- en vermoeidheidsklachten.   De mogelijkheid om ergotherapie aan huis uit te voeren, als dit beter passend is bij de hulpvraag en belastbaarheid is bespreekbaar.

Voor meer informatie over de OOFU zie de website: https://oofu.nl/  

Het adres van de OOFU is: Herculesplein 379 3584 AA Utrecht Aanmelden kan via het contactformulier via deze website.

Parkeren bij de OOFU

U kunt alleen de auto op het gratis parkeerterrein-West voor de deur van de OOFU parkeren via kentekenherkenning, als u hiervoor op de betreffende dag van de afspraak met ESB heeft aangemeld. De auto mag hier maximaal 2 uur staan. Het advies is om dit op tijd te doen, zodra de afspraak bekend is, want vol is vol. Zonder aanmelding kan u het parkeerterrein-West niet meer op. 

Wanneer er geen plek beschikbaar is, kan u parkeren bij Q-park of het parkeerterrein-Noord (Bij hoofdingang van FC Utrecht, tegenover de ingang van de Kromhoutkazerne) Bij parkeerterrein-Noord zijn de eerste 20 minuten gratis, bij Q-park betaalt u vanaf de eerste minuut.

➢ Dank:

Ik wil de praktijk Centrum voor Gezondheid en Beweging (CGBB) in Bilthoven bedanken voor het kunnen gebruiken van de praktijkruimte, de faciliteiten en de samenwerking om mijn praktijk te kunnen opstarten.