➢  Vanaf 1 mei 2023 is het praktijkadres van ESB niet meer in Bilthoven maar in Zeist: 

Het nieuwe adres is: Leeuweriklaan 20 3704 GR Zeist. Er is hierdoor meer ruimte en gelegenheid om afspraken te kunnen maken om ergotherapie aan te bieden. 

Parkeren bij ESB: Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

➢ Nieuwe samenwerking:

Ergotherapie Steun en Beweging zal ook regelmatig aanwezig zijn bij de OOFU in Utrecht. Hierdoor kunnen oncologische en oedeempatiënten makkelijker gebruik maken van ergotherapie. De samenwerking en combinatie van ergo- en fysiotherapie wordt als een belangrijke meerwaarde gezien bij het herstelproces. Veel voorkomende hulpvragen zijn: Begeleiding bij het opbouwen van de belastbaarheid thuis en/of in het werk en omleren gaan met pijn- en vermoeidheidsklachten.   De mogelijkheid om ergotherapie aan huis uit te voeren, als dit beter passend is bij de hulpvraag en belastbaarheid is bespreekbaar.

Voor meer informatie over de OOFU zie de website: https://oofu.nl/  

Het adres van de OOFU is: Herculesplein 379 3584 AA Utrecht Aanmelden kan via het contactformulier via deze website.

Parkeren bij de OOFU

U kunt alleen de auto op het gratis parkeerterrein-West voor de deur van de OOFU parkeren via kentekenherkenning, als u hiervoor op de betreffende dag van de afspraak met ESB heeft aangemeld. De auto mag hier maximaal 2 uur staan. Het advies is om dit op tijd te doen, zodra de afspraak bekend is, want vol is vol. Zonder aanmelding kan u het parkeerterrein-West niet meer op. 

Wanneer er geen plek beschikbaar is, kan u parkeren bij Q-park of het parkeerterrein-Noord (Bij hoofdingang van FC Utrecht, tegenover de ingang van de Kromhoutkazerne) Bij parkeerterrein-Noord zijn de eerste 20 minuten gratis, bij Q-park betaalt u vanaf de eerste minuut.

➢ Dank:

Ik wil de praktijk Centrum voor Gezondheid en Beweging (CGBB) in Bilthoven bedanken voor het kunnen gebruiken van de praktijkruimte, de faciliteiten en de samenwerking om mijn praktijk te kunnen opstarten. 

Recente berichten